Våra tjänster

Körlektioner

Vi erbjuder körlektioner för A- och B-körkort såväl som för utökad B-behörighet (lättare släp) och BE-kort (tyngre släp och lätt lastbil). Dessutom utbildar vi för automatväxlat och för moped.

Vi gör alltid en individuell anpassning av din utbildning, baserat på tidigare erfarenhet och vad vi ser att du behöver bli bättre på. När du är säker på att du vill lära dig köra bil hos oss kan du köpa ett rabatterat startpaket med teoripaket + 5 lektioner á 80 min.

kille med körkort

Teoriutbildningar

Våra teoriutbildningar följer STR:s standard, och såväl bokpaket som instuderingsfrågor ingår i priset. Vi erbjuder teoriutbildningar för bil, moped och även traktor.

Intensivkurs

Våra intensivkurser är populära och lockar elever från hela landet. På bara två veckor lär du dig både bilkörning och teori, och får en stabil grund att stå på som bilförare. Självklart kan vi även hjälpa till med att ordna boende i Sala.

Paket 1

24 körlektioner á 40 minuter + teorikurs med lärarledda lektioner, böcker samt datateori, riskettan & risktvåan, lån av bil samt uppvärmingslektion vid körprov.

Paket 2

34 körlektioner á 40 minuter + teorikurs med lärarledda lektioner, böcker samt datateori, riskettan & risktvåan, lån av bil samt uppvärmingslektion vid körprov.

Introduktionskurs privat övningskörning

Om du ska lära någon annan att köra bil, till exempel en son eller dotter, behöver du gå en introduktionskurs för privat övningskörning. Även den som ska övningsköra behöver gå utbildningen. Efter utbildningen kan du ansöka om handledarskap hos Transportstyrelsen.

Mopedutbildning

Vi har även på allmän begäran startat en mopedutbildning. Vi erbjuder två paket: AM Klass 1 AM Klass 2.

Allt inom trafikutbildning