Om oss

Erfarna trafikutbildare

Trafikskolan i Sala ägs av Ewa Nyberg, trafiklärare, utbildningsledare och riskutbildare. Till oss är alla välkomna för att lära sig köra bil. Oavsett om du nyss fyllt arton och vill ta steget ut i vuxenlivet med ett nyutfärdat körkort, eller om du på äldre dagar vill göra slag i saken och äntligen ta kortet, med allt vad det innebär av nya möjligheter och erfarenheter, så finns vi här för dig och kan erbjuda en genomtänkt och kvalitativ trafikutbildning i Sala.

Vår trafikskola ligger i centrala Sala, och med utgångspunkt härifrån tar vi oss under din utbildning snabbt och enkelt till en rad olika trafikmiljöer, så att du får lära dig köra bil under olika förhållanden. Vi erbjuder även halkkörning på banor en bit utanför centrala Sala.

närbild körkort

Anslutna till STR

Vi är stolta medlemmar i STR, Sveriges Trafikutbildares Riksförbund. STR är en branschorganisation som samlar drygt 750 trafikskolor i landet, och har ända sedan grundandet 1939 verkat för att trafikutbildning i Sverige ska ske på ett genomtänkt och kvalitativt sätt.

Förutom att fortbilda trafikskolelärare och bedriva opinionsbildande arbete i syfte att få våra politiker att verka för en säkrare trafikmiljö, så producerar STR också bland annat eget utbildningsmaterial, material som vi också använder oss i vår utbildning.

En trafikskola du kan lita på